pehko.net

KIERTOPALKINNOT

JSPKH:n kiertopalkinnot

Jämsän seudun palveluskoiraharrastajat ry:n kiertopalkinnoilla on pitkät perinteet jo monen vuoden takaa.
Kiertopalkinnoilla seura haluaa kannustaa ja antaa tunnustusta aktiivisille harrastajille. Palkinnot luovutetaan aina keväisin yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa, ja ne tuleekin palauttaa hyvissä ajoin seuraavana vuonna, jotta uudet kaiverrukset ehtivät kokoukseen.

Useimmat JSPKH:n kiertopalkinnot tulee anoa lähettämällä itse tiedot palkintoon oikeuttavista pisteistä yhteyshenkilölle, jonka yhteystiedot kuin myös pistelaskuperiaatteet julkaistaan aina alkuvuodesta ilmestyvässä Käpälänjälki-vuosilehdessä. Poikkeuksena tästä kuitenkin ovat Aktiiviharrastaja- ja Nuori harrastaja -palkinnot, joiden saajia voi kuka tahansa jäsen ehdottaa johtokunnalle, joka lopullisesti päättää, kenelle palkinto menee.

Kiertopalkinnot ovat:

Aktiiviharrastaja, joka myönnetään aktiiviselle ja innokkaalle koiraharrastajalle. Palkinnon saamiseen vaikuttaa paitsi oman koiran kanssa harrastaminen, myös aktiivisuus yhdistystoiminnassa (luottamustehtävät, talkoilu jne.).

Nuoriharrastaja, joka myönnetään vuoden aikana aktiivisesti harrastaneelle alle 18-vuotiaalle seuran jäsenelle. Koska nuoria ei kuitenkaan yhdistyksen riveissä ole tällä hetkellä kuin muutama, palkintoa ei vuoden 2012 jälkeen ole enää jaettu.

Vuoden Palveluskoira, joka myönnetään palveluskoirakokeissa parhaiten menestyneelle koiralle.

Vuoden Agilitykoira, joka myönnetään agilitykilpailuissa parhaiten menestyneelle koiralle.

Vuoden Näyttelykoira, joka myönnetään eniten näyttelyissä menestyneelle koiralle.

Vuoden Tokokoira, joka myönnetään parhaiten TOKO-kokeissa menestyneelle koiralle. Tähän palkintoon lasketaan vuoden kolme parasta suoritusta.

Matsin Malja, joka myönnetään vuoden aikana eniten TOKO-kokeissa käyneelle koirakolle. Tähän palkintoon vaikuttaa ainoastaan kisakäyntien määrä.

Vuoden Rally-tokokoira, joka myönnetään vuoden aikana parhaiten rally-tokokilpailuissa menestyneelle koiralle.

Vuoden Valjakkohiihtokoira, joka myönnetään vuoden aikana parhaiten valjakkourheilukilpailuissa menestyneelle koiralle.

Huom! Jotkin listat palkinnon saaneista ovat varsin vajavaisia. Jos tiedät nimiä puuttuvilta vuosilta, webmaster ottaa mielellään täydennyksiä vastaan.

Lisäksi JSPKH palkitsee vuosikokouksessa edellisen vuoden aikana eri lajeissa valioituneet koirat. Vuonna 2013 lajivastaavat uudistivat kiertopalkintojen pistelaskuperiaatteet ja perustettiin omat kiertopalkinnot myös vuoden aikana parhaiten tottelevaisuuskokeissa sekä valjakkourheilussa menestyneelle koiralle.

web design by Evie Rekola